09 June 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom



"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!

Kalau ada rezeki, aku nak dress ni >.<



25 January 2017

Watikah Pelantikan Pengawas 2017 ((pertama dan terakhir))

Assalamualaikum.

21/1/2017 baru ni, sekolah ada buat watikah pelantikan pemimpin pelajar 2017. Buat julung-julung kalinya.(poyo bebeno ayat kome ni) aku join watikah ni. Last year baru nak berjinak-jinak dengan jawatan kat sekolah. Hahaha.
Nak habis sekolah lah baru nak tunjuk baik kat cikgu-ii sekolah. Yedok?  Hahaha. 

Gambar pengawas KOMSTAR 2017.

Pengawas perempuan tingkatan 5. Jangan komen apa-ii bila tgok gambar ni. Kat mana aku? Carilah sendiri :P

Peace !

With Cg Kasim !

Tu diaa ketua pelajar kami. Yang acah-ii hensem tu :P

\Nampak macam budak bijak tak? HAHAHA
Tahun ni SPM weh.

Kawan sekelas dari form 2. Love them so much! <3


Sekian sahaja daripada aku. Doakan aku dapat jawab SPM yang banyakkk soalan KBAT tahun ni. Fuhhhh.. Ok bai!