25 January 2017

Watikah Pelantikan Pengawas 2017 ((pertama dan terakhir))

Assalamualaikum.

21/1/2017 baru ni, sekolah ada buat watikah pelantikan pemimpin pelajar 2017. Buat julung-julung kalinya.(poyo bebeno ayat kome ni) aku join watikah ni. Last year baru nak berjinak-jinak dengan jawatan kat sekolah. Hahaha.
Nak habis sekolah lah baru nak tunjuk baik kat cikgu-ii sekolah. Yedok?  Hahaha. 

Gambar pengawas KOMSTAR 2017.

Pengawas perempuan tingkatan 5. Jangan komen apa-ii bila tgok gambar ni. Kat mana aku? Carilah sendiri :P

Peace !

With Cg Kasim !

Tu diaa ketua pelajar kami. Yang acah-ii hensem tu :P

\Nampak macam budak bijak tak? HAHAHA
Tahun ni SPM weh.

Kawan sekelas dari form 2. Love them so much! <3


Sekian sahaja daripada aku. Doakan aku dapat jawab SPM yang banyakkk soalan KBAT tahun ni. Fuhhhh.. Ok bai!